Tvrtka STARLIFE privatna je tvrtka koja proizvodi i prodaje proizvode vrhunske kvalitete. Sjedište tvrtke nalazi se u Hostivicama, Češka. Tvrtka je ušla na svjetsko tržište 2003. Većina njenih proizvoda prati mudrost drevnih kineskih i tibetanskih lijekova, a ujedno je i najnovija otkrića moderne medicine. Takav spoj garantira proizvode najbolje kvalitete. Tvrtka STARLIFE prati rođenje svakog proizvoda i fleksibilno reagira na zahtjeve modernog tržišta.

Filozofija tvrtke STARLIFE je pružiti ljudima bolji i zdraviji način života. Robert Změlík svjestan je puno sličnih tvrtki koje nisu u stanju proizvesti kvalitetne sigurne prirodne proizvode bez odricanja od ekstra visokih profita i istovremeno koristiti samo prosječne, jeftine sastojke. STARLIFE istražuje nova znanstvena otkrića i tržište te prema takvim saznanjima STARLIFE stvara proizvode visoke kvalitete. Svaki proizvod sadrži prirodne tvari, prirodnu ravnotežu svih sastojaka koja proizlazi iz iskustva u drevnoj Kini i Tibetu, a svaki proizvod kombinira tu drevnu mudrost s najnovijim otkrićima i tehnologijama.

Istočna (orijentalna) medicina usredotočena je na medicinske mjere predostrožnosti i na prirodne terapijske postupke. Prirodne biljne tvari povezane zajedno s njihovim prirodnim biljnim nosačima lakše se obrađuju i ekstrahiraju u ljudskom tijelu. Istočne studije pokazuju nam da je ljudsko tijelo u stanju izvući iz hrane samo one tvari koje su mu stvarno potrebne. Suprotno tome, sintetika i druge kemijske tvari mogu biti uzrok nekih nuspojava.

Komplementarna medicina nudi nježne i prirodne terapeutske postupke koji se mogu primijeniti u našem svakodnevnom životu.

Share
Copyright © 2021, Starlife Hrvatska. Developed by Animat studio.