Magnetno-kvantna analiza stanja organizma i bio-rezonantna terapija pomoću najsuvremenijeg NLS uređaja META HUNTER

Revolucionarna metoda i najmodernija medicinska tehnologija 21. stoljeća nelinearne (NLS) dijagnostike.

BRZO – JEDNOSTAVNO – PRECIZNO

Ovaj visoko precizan, moderan analizator je bio-rezonantni sistem koji SKENIRA, DIJAGNOSTICIRA I ISCJELJUJE organizam, dijelove tijela, organe, tkiva, stanice, DNK ili KEMIJSKI SASTAV iznimno točno.

Kroz promjene u rezonanci tkiva, uređaj može analizirati dinamičke procese u cijelom tijelu, što omogućuje otkrivanje i prevenciju bilo kojeg patološkog stanja PRIJE pojave bolesti.

Ako imate predispoziciju za ozbiljnu bolest – META HUNTER može preokrenuti frekvenciju vaših gena i spriječiti nastanak bolesti!

 

Dijagnostika i tretman su potpuno sigurni, bezbolni i neškodljivi, a pregled ne zahtijeva nikakvu posebnu pripremu i obavlja se u odjeći.


ŠTO OBUHVAĆA DIJAGNOSTIKA

Meta Hunter ima mogućnost dijagnosticiranja SVIH djelova tijela bez iznimke. Sistemi koje obuhvaća su:

Živčani – Kardiovaskularni – Probavni – Mišićni – Dišni – Endokrilni – Urinarni – Reproduktivni – Osjetilni


DIJAGNOSTIKA:

Svaki objekt, mali ili veliki, ima svoju vlastitu frekvenciju ili oscilaciju koja vibrira različitom frekvencijom od bilo koje druge tvari. Biofilija može otkriti i uskladiti frekvenciju bilo kojeg dijela ljudskog tijela, organa, tkiva, stanice, DNA ili kemijskog sastava. Sposoban je pratiti bilo koje stanje u tijelu kroz promjene u rezonanciji tjelesnog tkiva. Može automatski detektirati i lokalizirati promjene stanica na genskoj razini i ispraviti neravnotežu.

Sve informacije o stanju tijela isporučuju se u mozak. Pomoću posebnih slušalica koje u sebi sadrže trigger senzore i koje su povezane s mozgom, sustav očitava bioelektrične aktivnosti spinova neurona mozga, na temelju čega se pomoću posebnog softwarea dekodiraju informacije koje su sadržane u njima. Informacije se potom pokazuju na ekranu kompjutera u kombinaciji s 3D modelima organa, tkiva, stanica i drugih parametara.

Kod analize pacijenta, Meta Hunter otkriva 6 progresivnih stupnjeva funkcionalnih promjena u organizmu označene različitim bojama i oblicima

Više o Meta Hunteru saznajte ovdje : META HUNTER


Zašto preporučujemo pregled Meta Hunterom

 • Dijagnostika pokriva cijelo tijelo bez iznimke.
 • Precizno i točno locira mjesto degenerativne promjene.
 • Meta Hunter ima znantno veću preciznost i točnost, čak do 99%.
 • Ima mogućnost otkriti degenerativne i patološke promjene u najranijem stadiju razvoja. Za razliku od MRS-a, UTZ-a i CT-a, Meta Hunter moža dijagnosticirati početne pretkliničke promjene organa, tkiva i stanica PRIJE pojave izraženih patoloških stanja.
 • Mogućnost dobivanja informacija o individualnoj molekularnoj i genetskoj predispoziciji (nasljedne bolesti), analizom DNK I RNK za ozbiljna oboljenja poput infarkta, karcinoma, dijabetesa… i prevenirati na vrijeme.
 • Predviđanje zdravstvenog stanja i promjena za narednih 3-5, čak i 10 godina
 • Pronalazi postojanje parazita, virusa u tragovima, bakterija, gljivica, te omogućuje dijagnostičaru da procjeni njihov utjecaj na različite degeneracije i genetske mutacije
 • Vrši detaljnu analizu mikronutrienata – vitamina i minerala i elemenata u tragovima u organizmu
 • Vrši analizu krvi, limfe, koštane srži, urina, hormona
 • Identificira alergene i procjenjuje intoleranciju na hranu
 • Predlaže klijentu pravilnu prehranu na osnovu njegovog zdravstvenog stanja, te ostale vrste liječenja
 • Funkcija analize lijekova, hrane, dodataka prehrani, biljnih preparata i sl. pomoću Vegeto testa – procjena individualne učinkovitosti uzimajući u obzir patologiju organa i druge parametre.
 • Mogućnost automatske Bio-rezonantne terapije oboljelih područja – Meta Hunter prepoznaje i automatski tretira oboljela mjesta u JEDNOM TRETMANU!


 

Zakažite svoj termin za pregled u Zagrebu
250 Kn dijagnostika, analiza i savjetovanje!

KONTAKT

 

Share
Copyright © 2021, Starlife Hrvatska. Developed by Animat studio.